ירקות, ירקות....




04/02/2009 13:14:00

כמדי שבוע, אני מכינה ירקות מוקפצים במחבת מיוחדת, כבדה למדי

בנוסח סיני, עם רוטב סויה, צ'ילי מתוק, (לא כדאי להתעסק עם צ'ילי חריף)

שמה, קצת פלפל שחור,,,,,,, וזהו,

ולפעמים, מוסיפה, גם אגוזי מלך, ושקדים,, ממש מעדן...

אני אוהבת מכל, זה ירקות , תתפלאו לשמוע,,

יותר, מעוגות, ממתקים, וחטיפים, ופירות, ובשר

ואפילו, דברי חלב, לא מתה על זה, כל כך,, אבל, אוכלת כי אני מוכרחה לאזן את התפריט שלי..

כל שבוע, בעלי קונה לי, המון ירקות,, ותמיד זה נגמר בסוף השבוע...

מעדיפה ירקות, לא מבושלים מדי,,, או ירק חי, או מבושל למחצה, כמו ירקות בנוסח סיני...

הנה כמה תמונות, שצילמתי, בשעת דמדומים, זה האור הכי טוב, לצילומים...




תגובות