דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
Soul Food
גוף לא יכול להתקיים בלי אוכל לנשמה
photoart# - אומנות הצילום
Winter # - חורף
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
3/12/2014
תוספת טעם לתירס
כשרוצים לאכול תירס טרי מבושל במים
תמיד רוצים להוסיף מלח ולפעמים מגזימים עם הכמות
במקום המלח אפשר למרוח על התירס חמאה מלוחה
כשהתירס עדיין חם כך החמאה נמסה בקלות והמריחה קלה יותר
החמאה מוסיפה טעם נהדר ומלוח גם
תירס חם עם טעם של חמאה
תגובות
תגובות
הוסף רשומת תגובה
תמיד כאן לענות