סימון תזונתי של המלח

בימים אלה המחקרים מזהירים בצריכת יתר של המלח
פעם היו מבשלים בבית וממליחים לפי הצורך
היום בגלל האוכל המעובד והאוכל המוכן שהרבה אנשים צורכים בגלל חוסר זמן וגם עצלנות
לפעמים אנשים חושבים שלהכין אוכל בבית לוקח הרבה זמן מאשר להזמין אוכל
אבל הטעות הנפוצה הזו גורמת לאנשים לבחור בהזמנה של האוכל ולא להכנתו בבית
יש מוצרים שיש בהם הרבה מלח אבל לא מסומנים ולא רשום כמות המלח שיש במוצר
כי מלח מוסיף לטעם של המוצר וכמה שיש יותר מלח ככה זה טעים יותר
המלח שפעם היה הכי חשוב בשולחן וללא מלח אי אפשר לאכול אוכל תפל והיה ידידותי לאדם
היום המלח הוא האויב מספר אחד של האדם
מתברר שהאדם צורך יותר מלח ממה שהוא צריך בצריכה יומית
יצא חוק שגם מלח צריך לסמן על גבי אריזה כמה כמות
כך כל אחד יכול לשלוט על כמות המלח שהוא אוכל
לדעתי במקום כל הזמן לחפש את הסימון של כמות המלח
עדיף מאוד לצרוך פירות וירקות ותבשילים שבושלו בבית
כך הגוף לא יצרוך הרבה מלח ולא יסתכן בבריאות לקויה שאחד מהם הוא לחץ דם