Are spotty fruits and vegetables safe to eat? - Elizabeth Brauer

בכל שנה נזרקים לפח בישראל כ-2.5 מיליון טונות של מזון, ש-75% ממנו הם ירקות ופירות ומחצית מהכמות הזו עדיין ראויה למאכל. יש סיבות רבות לכך שנזרקים פירות וירקות שעדיין ניתן לעשות בהם שימוש, שאחת מהן היא כתמים שמופיעים עליהם וגורמים לקונים לבחור שלא לרכוש אותם, או אם הם מתגלים כך בבית לאחר מספר ימים מזמן הרכישה. אז מה הסיבה לכתמים המדוברים, וכיצד ניתן להמשיך ליהנות מהפירות והירקות שנראים לנו מקולקלים? התשובות בסרטון הבא...

https://www.baba-mail.co.il/video.aspx?emailid=38071

תגובות