אל-חלד או ברזל יצוק: אילו כלי מטבח עדיפים? האם טפלון בטוח?
אנחנו יכולים לבחור לאכול את המזונות הכי בריאים שיש, ועדיין לגרום נזק לגוף ולהסתכן בחשיפה לחומרים רעילים ומסוכנים. אתם תוהים איך זה אפשרי? בגלל כלי הבישול שלכם... כדי להימנע מהמצב הזה, כדאי שתקשיבו לד"ר מייקל גרגר, שיסביר לכם בסרטון הבא על הסירים, המחבתות והמוצרים הדומים שבהם מומלץ להשתמש ועל אלו שמהם כדאי להיזהר. הקשיבו לדבריו ובדקו היטב את מגירות וארונות המטבח שלכם, כי יכול להיות שכדאי לעשות שם שינויים מסוימים למען בריאותכם...
https://www.baba-mail.co.il/video.aspx?emailid=47934
https://www.baba-mail.co.il/video.aspx?emailid=47934
תגובות
הוסף רשומת תגובה
תמיד כאן לענות