How to Cook Greens

לדרך שבה אנחנו מכינים את המזון שלנו יש השפעה לא רק על הטעם והמרקם שלו, אלא גם על הערכים התזונתיים והיתרונות הבריאותיים שלו. עד כאן הכל ידוע וברור, אבל הבעיה היא שמשום שחומרים שונים מגיבים אחרת למשתנים כמו חום, קור ושיטות בישול שונות, אין דרך הכנה אחת שהיא הטובה ביותר לכל מאכל ורכיב. ויטמין C למשל הוא חומר רגיש מאוד לחום, ונוגדי החמצון שבכרוב הקייל מגיבים בצורה חיובית דווקא להקפאה. כדי לעשות לכם סדר בעולם המבלבל הזה, כדאי שתצפו בסרטון הבא שבו ד"ר מייקל גרגר מסביר על הדרך הנכונה לבשל את אחת מקבוצות המזונות הטבעיים הבריאה ביותר...

https://www.baba-mail.co.il/video.aspx?emailid=45473

תגובות