האם תפו"א מעלים את הסיכון לסוכרת?

תפוחי אדמה הם הבסיס לכמה מהמאכלים האהובים והנצרכים ביותר בעולם, אך למרות האהבה הרבה לטעם ולמגוון האפשרויות שאפשר להכין בעזרתם, רבים נמנעים מהם. אחת מהסיבות העיקריות לכך קשורה לדאגה לבריאות הגוף ובמיוחד רצון להימנע ממחלת הסוכרת, שקושרה לאכילת תפוחי אדמה פעמים רבות בעבר. האם יש אמת בטענות האלה? כן ולא... למרבה המזל מומחה הבריאות ד"ר מייקל גרגר צולל לנושא הזה בסרטון הבא, ומסביר לנו האם צריך להיזהר מתפוחי אדמה, מה מחקרים עדכניים מגלים ומה הקשר של כל זה לצ'יפס ולטיגון עמוק.

https://www.baba-mail.co.il/video.aspx?emailid=54070

תגובות