האנטיביוטיקה של הטבע: צמחי מרפא ארץ-ישראלים | בטעם של פעם

ברחבי הארץ גדלים שפע של צמחי מרפא בהם תושבי ארץ ישראל עשו שימוש כבר לפני מאות ואף אלפי שנים. החל מהאזוב המוכר שמשמש בסיס לתערובת הזעתר, דרך המרווה העתיקה ועד לתבלינים וצמחים אחרים שמוכרים פחות, אבל תורמים הרבה לגוף. אסתר לחמן מחוות ערוגות מכירה את הצמחים האלה היטב, מגדלת רבים מהם וגם מכיניה בעזרתם מטעמים על בסיס מתכונים בני מאות שנים. אם אתם רוצים להכיר את הצמחי המרפא האלו ולגלות מה אפשר להכין בעזרתם, אתם מוזמנים לצפות בסרטון המומלץ הבא מבית כאן 11. צפייה נעימה!

https://www.baba-mail.co.il/video.aspx?emailid=54120

תגובות